• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Табір_ "Сонечко" на базі Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - знову запрацював!

Табір_ "Сонечко" на базі Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - знову запрацював!

2019-06-03

Огульцівський табір Сонечко-2019

Щаслива й галаслива дітвора знову приходить до пришкільного табору "Сонечко". Табір працюватиме 3 тижні. З урахуванням 1 вихідного, який припадає на понеділок, 17.06.2019, зміна продовжуватиметься 14 днів, протягом яких учні розважатимуться на пришкільній спортивній ділянці, влаштовуючи спортивні змагання й дитячі ігри, здійснять подорожі околицями Огульців, де краще вивчать особливості рідного краю і народних звичаїв, а ще - здійснять кілька цікавих поїздок:

До Харківського театру юного глядача, Харківського Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького, до Фельдман Екопарку, а також до Коротича в аероклуб ім.Гризодубової, та до технопарку «Ватутіно».

/Files/photogallery/1427/IMG_0183.JPG

/Files/photogallery/1427/IMG_0184.JPG

Отакі плани-мрії вибудували у «Сонечку» в ДЕНЬ фантазії – перший день роботи табору. В цей день традиційно відбулася святкова лінійка, а також діти здійснили екскурсію «!Що за воротами табору?», відповіли на запитання екологічної вікторини та під час гри «Солодке дерево» розважилися в шкільному парку і поласували солодощами, віднайшовши незвичайне дерево з цукерками.

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.