До_Дня_Героїв Небесної Сотні

2019-02-20

/Files/photogallery/1547/IMG_9149.JPG Перегляд документальної хроніки від 20.02.2019 старшокласниками Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сьогоднішній день – сумний, навіть трагічний. З нього почався відлік небезпеки. 5 років тому у Києві на майдані сталася велика трагедія, було кровопролиття, в якому загинули люди, яких згодом окрилено найменували «Небесна Сотня». Бо саме сто чоловік загинуло в той день посеред міста у вогняному пеклі боротьби за незалежність і права українців. Трагічно, що загинули від рук тих, хто був направлений на мирних жителів діючою владою.

В Огульцівській школи 20 лютого 2019 року були проведені заходи, приурочені Дню Героїв Небесної Сотні. Учні старших класів разом з Полежаєвою Р.І., заступником директора з виховної роботи, та Холодною Д.В., педагогом-організатором школи, переглянули документальну хроніку кадри того кривавого дня 20 лютого 2014 року.

/Files/photogallery/1547/IMG_9155.JPG

Для учнів середніх класів були проведені бесіди «Герої не вмирають, вони живуть в нашій пам’яті» за участю Сумцової Т.П., бібліотекаря Огульцівської сільської бібліотеки, та Будюкової В.Г., керівником гуртка «Історичне краєзнавство».

/Files/photogallery/1547/IMG_9157.JPG

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.